Het Fijne Kerst Doeboek

Het Fijne Kerst Doeboek

Speciaal voor senioren

Met jouw logo en
persoonlijke boodschap!

PRIJZEN

50 stuks

100 stuks

500 stuks

2000 stuks

5000 stuks

€ 8,24*

per doeboekje

€ 6,30*

per doeboekje

€ 2,89*

per doeboekje

€ 1,44*

per doeboekje

€ 1,23*

per doeboekje

*Deze prijzen zijn bij benadering, doordat de kosten bij onze drukkerijen enorm schommelen kan de definitieve begroting iets hoger of lager zijn.

Logo en persoonlijke boodschap

Wat en wanneer moet ik aanleveren?

Het enige wat je hoeft aan te leveren, na akkoord op de offerte, is jouw logo in eps, pdf, jpg of png (in hoge resolutie). De boodschap komt op de achterzijde van het boekje en mag circa 250 woorden bevatten.

Zodra alles is aangeleverd, zetten wij het in het bestaande ontwerp en sturen een proef ter goedkeuring. Na akkoord gaat het boekje naar de drukker en kun je hem binnen 9 werkdagen op het doorgegeven adres verwachten (is er vertraging bij de drukker of postbezorger, dan nemen wij uiteraard contact met je op).

Om het boekje op tijd binnen te krijgen, moet je rekening houden met 2 weken van bestelling tot levering.

Geheel in kerstsfeer

Voor ontspanning en vermaak

Kerstmis duurt 2 dagen (en kent ook nog een kerstavond). Er zijn dus nog genoeg momenten om even lekker relaxed wat puzzels te maken of wat te knutselen. Of om alcoholvrije glühwein te maken of een lekker hapje. Daarom is er Het Fijne Kerst doeboek.

Het doeboekje is helemaal in kerstsfeer. Zo hopen wij licht te brengen bij (eenzame) senioren en ouderen en de stille momentjes te vullen. Het boekje staat vol met puzzels, raadsels, kwissen en knutsels. Voor heel wat uurtjes vermaak.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Specificaties

Aantal pagina’s: 28

Aantal puzzels: 26

Lettergrootte: 14 punten

Cover: 250 grams gesatineerd MC

Binnenwerk: 170 grams HVO

Bindwijze: Geniet gebrocheerd

 

over de inhoud...

WAT STAAT ER IN?

Puzzels

Woordzoekers, paardensprongen, rekenpuzzels, een doolhof, woordraadsels en kraak de kluis

Recepten

Gerechten/hapjes passend bij de doelgroep. Wij houden rekening met mensen die (zoals in een tehuis) geen kooktoestel hebben

Spelletjes

Een doolhof, kwissen en 'bord'spelletjes. Maar ook binnen- en buitenspellen waarvoor je alledaagse voorwerpen kunt gebruiken

Do it yourself

Knutselen is van alle tijden en voor jong en oud. Wij verzinnen leuke DIY (Do It Yourself) fröbels die passen bij het thema/doelgroep van het doeboekje

Testimonials

EEN PAAR MOOIE WOORDEN

Wat een heerlijk boek… Goed voor heel wat uurtjes puzzel- en leesplezier! Wij zijn blij dat we senioren in Heerhugowaard hier blij mee kunnen maken. Een mooi Gouden-momentje!
Gouden Dagen Heerhugowaard
Over Het Vrolijk Voorjaar Doeboek
Het sluit echt volledig aan bij waar wij voor staan én bij ons werk. Met bewegen, gezondheid en gezond eten. De kleurstelling is leuk, het boekje uitdagend, informatief en origineel. In het boekje is echt voor iedere doelgroep iets te vinden."
Fysio topfit
Over Het Fit & Vitaal Doeboek

WAT KOST DAT?

OFFERTE AANVRAGEN

Dit gebruiken we alleen als het mailcontact gebrekkig verloopt.
Schuiven naar boven