Doeboekje geheel op maat

Doeboekjes op maat

De leukste promotie!

te allen tijde inzetbaar

• klantbinding door prijspuzzels
• puzzels met eigen namen
• spelletjes op maat
• geheel in jouw huisstijl

namen, producten en weetjes

De inhoud aangepast aan jouw onderneming

Namen van medewerkers, de producten/merken die je verkoopt, de winkelvestigingen, een eigen recept of het geheim achter een zelf ontwikkeld product. Wij kunnen al deze ‘weetjes’ omzetten in leuke puzzels en spelletjes. Unieke puzzels die ook nog eens een toegevoegde waarde hebben; reclame maken zonder dat jouw klanten er ‘last’ van hebben. De rest van het boekje wordt ingevuld met (prijs)puzzels die passen bij jouw winkelcentrum, onderneming of branche.

Voor winkelcentra een mooi stukje citymarketing. Voor bedrijven een originele promotie van het merk en voor personeel een feest van herkenning! Er is geen branche waarvoor een doeboekje niet leuk is.

uniek doeboekje

Geheel in jouw huisstijl

De boekjes maken wij op in jouw huisstijl. De eerste opzet wordt dan ook ter controle naar je toegestuurd. Heb je een huisstijlhandboek? Dat is helemaal fijn! Zo kunnen wij het boekje volgens alle regels vormgeven. Geen huisstijlhandboek? Geen probleem, aan de hand van promotiemateriaal en de website maken wij een prima passend boekje.

Unieker en origineler kan niet!

Klantenbinding

Prijspuzzels

Voor meer interactie met jouw publiek, klanten of personeelsleden kun je prijzen koppelen aan de puzzels. Laat de puzzelaars mailen, briefjes inleveren of foto’s plaatsen op social media. Een laagdrempelige manier voor klantenbinding. En… op deze manier ontvang je nieuwe klantgegevens voor andere marketingdoeleinden (gegevens wel volgens de AVG-wet uiteraard).

De prijzen moeten zelf verzorgd worden en uiteraard heb je zelf inspraak aan welke puzzel deze gekoppeld mag worden.

over de inhoud...

WAT STAAT ER IN?

Puzzels

Zoals woordzoekers, paardensprongen, rekenpuzzels, een doolhof, woordraadsels of kraak de kluis

Recepten

Gerechten/hapjes passend bij de doelgroep. Van simpel en ovenloos tot culinaire hoogstandjes

Spelletjes

Een doolhof, kwissen, detectiveraadsels of 'bord'spelletjes. Maar ook binnen- en buitenspellen met alledaagse voorwerpen

Do it yourself

Knutselen is van alle tijden en voor jong en oud. Wij verzinnen leuke DIY (Do It Yourself) knutsels die passen bij het thema/doelgroep

Testimonials

EEN PAAR MOOIE WOORDEN

Wat een heerlijk boek… Goed voor heel wat uurtjes puzzel- en leesplezier! Wij zijn blij dat we senioren in Heerhugowaard hier blij mee kunnen maken. Een mooi Gouden-momentje!
Gouden Dagen Heerhugowaard
Over Het Vrolijk Voorjaar Doeboek

WAT KOST DAT?

OFFERTE AANVRAGEN

Schuiven naar boven