Doeboekje met jouw logo

Doeboekje met logo en boodschap

De gezelligste promotie!

• vanaf 50 boekjes te bestellen
• keuze uit diverse doeboekjes

Klik op een boekje voor meer info

Onze doeboekjes

Senioren

Senioren

Senioren

Senioren

Senioren

Volwassenen

Gezondheid

Logo en boodschap

Personalisser een doeboekje

De doeboekjes zijn klaar! Het enige wat wij van je nodig hebben is een logo en een persoonlijke boodschap die je aan je klanten of personeel wilt meegeven. Je krijgt altijd een proef te zien voordat de doeboekjes gedrukt worden. Vanaf 50 boekjes kunnen wij de doeboekjes personaliseren.

Voor wie?

volwassenen, Senioren en gezondheidssector

Wij zijn druk bezig ons assortiment uit te breiden. Op dit moment hebben wij 4 doeboekjes voor senioren, 1 voor volwassenen (‘Lekker Thuis’) en een doeboekje voor de gezondheidssector (‘Fit & Vitaal’).

De puzzels in de boekjes zijn afgestemd op de doelgroepen. Voor de senioren hebben wij rekening gehouden met de leesbaarheid van de teksten. En in het Fit en Vitaal doeboekje staat de inhoud helemaal in het teken van gezondheid. Eén ding hebben alle boekjes gemeen, ze zijn heel erg gezellig!

Wij werken hard aan de uitbreiding van onze doelgroepen.

Aantrekkelijke tarieven

Ze zijn immers al gemaakt

De kant-en-klaar doeboekjes verkopen wij voor een aantrekkelijke prijs. De doeboekjes zijn namelijk al gemaakt en hoeven alleen nog gepersonaliseerd te worden. Al vanaf 50 boekjes kunnen wij een passende offerte maken.

over de inhoud...

WAT STAAT ER IN?

Puzzels

Woordzoekers, paardensprongen, rekenpuzzels, een doolhof woordraadsels en kraak de kluis

Recepten

Gerechten/hapjes passend bij de doelgroep. Wij houden rekening met mensen die (zoals in een tehuis) geen kooktoestel hebben

Spelletjes

Een doolhof, kwissen, detectiveraadsels en 'bord'spelletjes. Maar ook binnen- en buitenspellen waarvoor je alledaagse voorwerpen kunt gebruiken.

Do it yourself

Knutselen is van alle tijden en voor jong en oud. Wij verzinnen leuke DIY (Do It Yourself) fröbels die passen bij het thema/doelgroep

Testimonials

EEN PAAR MOOIE WOORDEN

Wat een heerlijk boek… Goed voor heel wat uurtjes puzzel- en leesplezier! Wij zijn blij dat we senioren in Heerhugowaard hier blij mee kunnen maken. Een mooi Gouden-momentje!
Gouden Dagen Heerhugowaard
Over Het Vrolijk Voorjaar Doeboek

WAT KOST DAT?

OFFERTE AANVRAGEN

Dit gebruiken we alleen als het mailcontact gebrekkig verloopt.
Schuiven naar boven