Het Terug in de tijd tot Nu Doeboek

Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek

Speciaal voor senioren

Optie: met jouw logo en
persoonlijke boodschap!

Logo en persoonlijke boodschap

Wat en wanneer moet ik aanleveren?

Het enige wat je hoeft aan te leveren, na akkoord op de offerte, is jouw logo in eps, pdf, jpg of png (in hoge resolutie). De boodschap komt op de achterzijde van het boekje en mag circa 250 woorden bevatten.

Zodra alles is aangeleverd, zetten wij het in het bestaande ontwerp en sturen een proef ter goedkeuring. Na akkoord gaat het boekje naar de drukker en kun je hem binnen 9 werkdagen op het doorgegeven adres verwachten (is er vertraging bij de drukker of postbezorger, dan nemen wij uiteraard contact met je op).

Om het boekje op tijd binnen te krijgen, moet je rekening houden met 3 weken van bestelling tot levering.

Nostalgie

Voor ontspanning en vermaak

‘Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek’ staat vol puzzels, kwissen, raadsels, kleuropdrachten en spelletjes. Met het doeboek hopen wij de senioren in onze samenleving enig vermaak te bieden.

Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek is vooral ontwikkeld voor senioren in verzorgingshuizen en cliënten van zorgorganisaties. Door rekening te houden met hun weemoed naar het verleden zullen zij veel van de nostalgische puzzels en spelletjes herkennen. Vanzelfsprekend zullen ook senioren thuis zich herkennen in veel van de spellen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Specificaties

Aantal pagina’s: 28
Aantal puzzels: 25

Lettergrootte: 14 punten

Cover: 250 grams gesatineerd MC

Binnenwerk: 170 grams HVO

Bindwijze: Geniet gebrocheerd

 

SNEAK PEEK

VOORBEELDEN

over de inhoud...

WAT STAAT ER IN?

Puzzels

Woordzoekers, paardensprongen, rekenpuzzels, een doolhof woordraadsels en kraak de kluis

Recepten

Gerechten/hapjes passend bij de doelgroep. Wij houden rekening met mensen die (zoals in een tehuis) geen kooktoestel hebben

Spelletjes

Een doolhof, kwissen en 'bord'spelletjes. Maar ook binnen- en buitenspellen waarvoor je alledaagse voorwerpen kunt gebruiken

Do it yourself

Knutselen is van alle tijden en voor jong en oud. Wij verzinnen leuke DIY (Do It Yourself) fröbels die passen bij het thema/doelgroep

Testimonials

EEN PAAR MOOIE WOORDEN

Wat een heerlijk boek… Goed voor heel wat uurtjes puzzel- en leesplezier! Wij zijn blij dat we senioren in Heerhugowaard hier blij mee kunnen maken. Een mooi Gouden-momentje!
Gouden Dagen Heerhugowaard
Over Het Vrolijk Voorjaar Doeboek

Echt terug in de tijd!
“Leuk boekje voor mijn 88 jarige moeder met leuke puzzels, raadsels e.d. Er staan hele leuke in, zeker uit de vroegere tijd heel herkenbaar! Om het geheugen een beetje scherp te houden maar vooral om plezier te hebben in het oplossen van de puzzels!”

1960anne03
Over Het Terug in de tijd tot Nu Doeboek – via bol.com

WAT KOST DAT?

OFFERTE AANVRAGEN

Dit gebruiken we alleen als het mailcontact gebrekkig verloopt.
Schuiven naar boven