Het Terug in de tijd tot Nu Doeboek – deel 2

Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek
deel 2

Speciaal voor senioren

Met jouw logo en
persoonlijke boodschap!

PRIJZEN

50 stuks

100 stuks

500 stuks

2000 stuks

5000 stuks

€ 7,73*

per doeboekje

€ 5,91*

per doeboekje

€ 2,35*

per doeboekje

€ 1,08*

per doeboekje

€ 0,85*

per doeboekje

Ben je eruit of wil je liever een ander aantal?

*Deze prijzen zijn bij benadering, doordat de kosten bij onze drukkerijen enorm schommelen kan de definitieve begroting iets hoger of lager zijn.

Logo en persoonlijke boodschap

Wat en wanneer moet ik aanleveren?

Het enige wat je hoeft aan te leveren, na akkoord op de offerte, is jouw logo in eps, pdf, jpg of png (in hoge resolutie). De boodschap komt op de achterzijde van het boekje en mag circa 250 woorden bevatten.

Zodra alles is aangeleverd, zetten wij het in het bestaande ontwerp en sturen een proef ter goedkeuring. Na akkoord gaat het boekje naar de drukker en kun je hem binnen 9 werkdagen op het doorgegeven adres verwachten (is er vertraging bij de drukker of postbezorger, dan nemen wij uiteraard contact met je op).

Om het boekje op tijd binnen te krijgen, moet je rekening houden met 3 weken van bestelling tot levering.

Nostalgie

Voor ontspanning en vermaak

‘Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek-deel 2’ staat wederom vol puzzels, kwissen, raadsels, kleuropdrachten en spelletjes. Een perfecte aanvulling op het eerste deel van deze reeks. Met het doeboek hopen wij de senioren in onze samenleving enig vermaak te bieden.

Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek-deel 2 is vooral ontwikkeld voor senioren in verzorgingshuizen en cliënten van zorgorganisaties. Door rekening te houden met hun weemoed naar het verleden zullen zij veel van de nostalgische puzzels en spelletjes herkennen. Vanzelfsprekend zullen ook senioren thuis zich herkennen in veel van de spellen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Specificaties

Aantal pagina’s: 28
Aantal puzzels: 23

Lettergrootte: 14 punten

Cover: 250 grams gesatineerd MC

Binnenwerk: 170 grams HVO

Bindwijze: Geniet gebrocheerd

 

SNEAK PEEK

VOORBEELDEN

over de inhoud...

WAT STAAT ER IN?

Puzzels

Woordzoekers, paardensprongen, rekenpuzzels, een doolhof woordraadsels en kraak de kluis

Recepten

Gerechten/hapjes passend bij de doelgroep. Wij houden rekening met mensen die (zoals in een tehuis) geen kooktoestel hebben

Spelletjes

Een doolhof, kwissen en 'bord'spelletjes. Maar ook binnen- en buitenspellen waarvoor je alledaagse voorwerpen kunt gebruiken

Do it yourself

Knutselen is van alle tijden en voor jong en oud. Wij verzinnen leuke DIY (Do It Yourself) fröbels die passen bij het thema/doelgroep

Testimonials

EEN PAAR MOOIE WOORDEN

Boekje cadeau gegeven aan mijn ouders. Super leuk. Verschillende spelletjes en knutsel opdrachten. Hebben ook hard gelachen om de moppen.
Jorinezijl - via bol.com
Over Het Terug in de tijd tot nu Doeboekje
Het eerste deel van Terug in de tijd tot nu was al enorm leuk. Deel 2 vind ik zelfs nog leuker. Nog meer afwisseling, weer fijn terug naar vroeger, ik ga hier heel veel uurtjes plezier aan beleven. Ik kijk nu al uit naar deel 3.
AnnaNeeltje
Over Het Terug in de tijd tot nu Doeboekje

WAT KOST DAT?

OFFERTE AANVRAGEN

Dit gebruiken we alleen als het mailcontact gebrekkig verloopt.
Schuiven naar boven