Het Warme Winter Doeboek

Het Warme Winter Doeboek

Speciaal voor senioren

Met jouw logo en
persoonlijke boodschap!

PRIJZEN

50 stuks

100 stuks

500 stuks

2000 stuks

5000 stuks

€ 7,73*

per doeboekje

€ 5,91*

per doeboekje

€ 2,35*

per doeboekje

€ 1,08*

per doeboekje

€ 0,85*

per doeboekje

*Deze prijzen zijn bij benadering, doordat de kosten bij onze drukkerijen enorm schommelen kan de definitieve begroting iets hoger of lager zijn.

Logo en persoonlijke boodschap

Wat en wanneer moet ik aanleveren?

Het enige wat je hoeft aan te leveren, na akkoord op de offerte, is jouw logo in eps, pdf, jpg of png (in hoge resolutie). De boodschap komt op de achterzijde van het boekje en mag circa 250 woorden zijn.

Zodra alles is aangeleverd, zetten wij logo en boodschap in het bestaande ontwerp en sturen een proef ter goedkeuring. Na akkoord gaat het boekje naar de drukker en kun je hem binnen 9 werkdagen op het doorgegeven adres verwachten (is er vertraging bij de drukker of postbezorger, dan nemen wij uiteraard contact met je op).

Om het boekje op tijd binnen te krijgen, moet je rekening houden met 2 weken van bestelling tot levering.

Geheel in wintersfeer

Gezellig terug in de tijd

In de winter is het soms heerlijk om knus binnen te zitten. Zeker als het glad is buiten of gewoonweg koud, dan moet het ommetje even uitgesteld worden. Voor deze momenten kan Het Warme Winter Doeboek fijn tijdverdrijf zijn. Zeker omdat het de lezer echt even terug in de tijd neemt.

Het doeboekje is helemaal in wintersfeer met een flinke knipoog naar vroeger. Het boekje staat vol puzzels, raadsels, kwissen, spelletjes, hapjes en knutsels. Voor heel wat uren vermaak.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Specificaties

Aantal pagina’s: 28

Aantal puzzels: 33

Lettergrootte: 14 punten

Cover: 250 grams gesatineerd MC

Binnenwerk: 170 grams HVO

Bindwijze: Geniet gebrocheerd

 

over de inhoud...

WAT STAAT ER IN?

Puzzels

Woordzoekers, paardensprongen, rekenpuzzels, een doolhof, woordraadsels en kraak de kluis

Recepten

Gerechten/hapjes passend bij de doelgroep. Wij houden rekening met mensen die (zoals in een tehuis) geen kooktoestel hebben

Spelletjes

Een doolhof, kwissen en 'bord'spelletjes. Maar ook binnen- en buitenspellen waarvoor je alledaagse voorwerpen kunt gebruiken

Do it yourself

Knutselen is van alle tijden en voor jong en oud. Wij verzinnen leuke DIY (Do It Yourself) fröbels die passen bij het thema/doelgroep van het doeboekje

Testimonials

EEN PAAR MOOIE WOORDEN

"Heerlijk terug in de tijd - Een zeer sfeervol boekje dat barst van de variatie. Veel paginas brachten mij echt terug in de tijd. Wat eenvoudigere puzzels en wat lastigere puzzels wisselden elkaar goed af. Heerlijk om ook weer eens gewoon te kleuren. Het boekje zorgde echt voor uren plezier."
ANNANEELTJE VIA BOL.COM
Over Het Warme Winter Doeboek
"Onwijs bedankt voor het superleuke boekje! Wat hebben jullie er weer iets moois van gemaakt. Echt heel leuk!
De reacties van de senioren die bij ons wonen en senioren uit de wijk zijn zeer positief! Dus... missie geslaagd! Enorm bedankt voor jullie creativiteit en mooie boekje! En natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie komende producties...
"
Cynthia de Wilde
Over Het Warme Winter Doeboek

WAT KOST DAT?

OFFERTE AANVRAGEN

Dit gebruiken we alleen als het mailcontact gebrekkig verloopt.
Schuiven naar boven